keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Puomi-kavalettitunti Grandilla

Saatte näitä postauksia nyt hieman jälkijunassa, sillä blogin ulkoasun päivittämiseen menikin enemmän aikaa kuin oletin. Mutta ei se mitään! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? ;)

Lauantaina 12.11. meillä oli tosiaan Grandin kanssa puomi-kavalettitunti. Alkuun mentiin ravipuomeja, jotka lopussa oli ponnistuspuomi-kavaletti. Ravipuomit meni hyvin - mitä nyt kerran meinattin lentää nenillemme. ;)  Muuten tunti meni hyvin, mutta alkupuolella Grandi ei viitsinyt niitä jalkojaan nostella. Ja kuten jotkut muistavat meidän esteajoilta: kun Grandi kolauttaa puomin, Grandi pukittaa..... ja niin kävi tälläkin kertaa. :'D  Onneksi pukit on yleensä suhteutettuna esteen korkeuteen, eli ihan pikkupukeiksi ne yritykset jäivät.

Lopussa oikeasti ratsastin oikein, jolloin saatiin älyttömän hyvä suoritus! Laukka pyöri, mutta pienesti ja mun alla, ja lisäksi jalat nousi ja pysyttiin siinä laukassa! Hieno Grandi♥

Tehtiin siis hyvinhyvin yksinkertaisia hommia, mutta Grandille se teki oikein hyvää - ja tietysti myös mulle itselleni, kun jouduin kunnolla ratsastamaan!

Tässä muutama pätkä tunnilta:Lauantaina edessä onkin sitten tämän vuoden viimeiset kilpailut, ja lajina on tällä kertaa kouluratsastus! Grandin kanssa osallistutaan HeC- ja HeB-luokkiin, joissa ratoina HeC:1 2000 sekä HeB KN Special. Lauantaina nähdään myös Ismon kouludebyytti, kun osallistun sillä ensimmäistä kertaa koulukilpailuihin. Ratana meillä on vain raviohjelma 2012, mutta siinä on pätkiä harjoituravissa, mikä on Ismon kanssa hieman hankalaa. :D


6 kommenttia:

 1. kiva postaus ja kivoja kuvia! Teiän meno näyttää kyllä niin kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sen eteen on tehty hirveästi töitä - ja vielä on hommaa edessä.

   Poista
 2. Grandi näyttää kyllä jotenkin säpäkämmältä! Ja videolta näki hyvin, miten pieneen pakettiin se jo meni ja suoriuduitte tosi hienosti tehtävästä! :) Onko Grandi ottanut mielestäsi virtaa pakkasista ja lumesta, vai eikö "vanha" jaksa enää innostua? ;)

  VastaaPoista
 3. Grandi on talvisin (mammutinkarvasta huolimatta) aina pirtsakampi ja energisempi! Yllättävän pieneen pakettiin sen saa, kun sillä on oma moottori käynnissä. :) On ottanut virtaa, kyllä vanha vielä välillä jaksaa intoilla ;)

  VastaaPoista
 4. jes Tia!! Taas postausta! En oo ehtinyt katsoa sun blogia. Ihanasti muuten ratsastat Grandillä vaikka en vielä katsonutkaan videoota mutta katson ihan kohta! Siis montako vuotta Grandi on muuten?? Onko se jotain 17-18vee? Mutta ihana postaus Tia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D<3 Grandi on tosiaan 19-vuotias, kääntyy ensi vuonna jo kaksikymppiseksi. ;)

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.