keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Talvi tuli blogiin!

Kiitokset blogin uudesta, upeasta ulkoasusta kuuluu Janinalle!

Ulkoasu on tehty omilla toiveillani, mutta kuitenkin aika vapaat kädet annoin. Ja lopputulos on aivan ihana! ♥  Voi olla vaikeaa luopua tästä ulkoasusta keväällä... Täytyy varmaan samalta tekijältä tilata sitten se keväinenkin ulkoasu! ;)

1.12. alkaen Janina pyytää maksua ulkoasusta, mikä on mielestäni ihan oikeutettua, sillä hän käytti tähänkin ulkoasuun aikaa ja hänellä selvästi on taitoa tähän hommaan. :) Pitäkääs siis kiirettä, jos vielä ennen joulukuuta haluatte tilata upean ulkoasun ilmaiseksi!

Vielä kerran kiitos Janina!
Mitäs pidätte?


14 kommenttia:

 1. On kyllä tosi hieno! Sä olet uskaltautunut ottamaan sinisen taustan, mä olin arkajalka ja halusin ennemmin valkean :D! Mut hei samisfontit tuolla sivupalkin gagdet- otsikoissa, cool! ;) Banneri on muuten mielestäni aivan ihana, etenkin tuo Eetun kuva sopii siihen kuin nenä päähän, mutta vähän hämmentää, kun ei olekaan blogin nimeä bannerissa näkyvillä- ei ole yhtään tottunut :D Janina on kyllä ihan ykkönen näissä jutuissa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annoin Janinalle taustan ja noiden suhteen vapaat kädet, talvista vain toivoin. Ja aivan älyttömän ihana lopputulos! :D Ja mulla kun ei varsinaisesti ole blogilla nimeä, ja jotenkin tykkään tosta sanonnasta! Sopii blogiin :) Ja niin on, oon samaa mieltä!

   Poista
  2. Sanonta on kyllä tosiaan hyvä ja sopii sun blogiin tosi hyvin! :) Mullakin on niitä sanontoja, mistä tykkään tosi kovasti, mutta joita en vaan saa mitenkään ängättyä silleen hienonnäköisesti bannereihin.. :D Josko sitä joskus vielä onnistuisi!

   Poista
  3. Ehkä jotenkin haalealla koko banneriin? Tai bannerin ylä-/alareunaan? Riippuu toki bannerin mallista :D Itse kun käytän ns nimen tilalla, niin sopii. :)

   Poista
 2. Oikein nätti ulkoasu kokonaisuudessaan! Omaankin blogiin tuli väsättyä yhdessä siskoni kanssa uusi ulkoasu, jos haluat käydä kurkkaamassa niin tässä linkki blogiin:)

  Pörheää Menoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :) Ja täytyypä käydä kurkkimassa!

   Poista
 3. Todella kivan näköinen tää ulkoasu, sopiva tähän vuodenaikaan! :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Siis mitä!:D jouluiselta näyttää blogi!:) mä ihan tosissaan tykkään sun blogista! Onko Ismo jo palannut sairaslomalta?? Sano Grandille,Ismolle ja Eetullekin terkkuja!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3
   Ismo on juu palannut saikulta, nyt pari viikkoa otettu iisisti. Jos sitä ensi viikolla tai seuraavalla pääsisi hyppäämään jo. :) Sanon<3

   Poista
 5. Jes hyvä! Voitko silloin ottaa videon kun hyppäätte Ismon kanssa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on oikeestaan aina joku mukana hypätessä, just incase saan maistella hiekkaa.. joten eiköhän onnaa :)!

   Poista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.