perjantai 6. tammikuuta 2017

Lunta, lunta, lunta!


Vihdoinkin se lumi tuli :D - järkyttävän pakkasen siivittämänä tosin... Mutta nyt näyttäisi onneksi ainakin täällä eteläisemmässä Suomessa lauhtuvan ihan hyvää vauhtia! Pakkasen huonoja puolia on tietysti meidän kentän jäätyminen, mutta onneks etutarhojen taakse pellolle voi välillä mennä tuuppaamaan koulua.

Käytiin tiistaina pienen kuvaussession jälkeen (lisää siitä postauksen lopussa!) sitten Grandin kanssa tuolla pellolla, ja ai että kun siellä oli hyvä, joustava pohja ja Grandikin liikkui todella kivasti!

Tein lähinnä ympyrällä väistöjä ensin käynnissä, sitten ravisiirtymisiä ja muutamia laukkapätkiä. Tähtäimessä oli vain saada Grandi rennoksi ja liikkumaan eteen.

Alkuun G ei ollut ollenkaan samaa mieltä tästä eteen liikkumisesta, mutta loppua kohden parani ja ravasi erittäin kivasti! Saatiin vain muutama julkaisukelpoinen kuva, kun kuvaaja ei oikein ymmärtänyt (tai ymmärrä vieläkään :D) hevosten kuvaamisesta, joten loput kuvat olivat joko tärähtäneitä, ihan oudoista kuvakulmista ja oudoilla zoomauksilla tai sitten ponin jalat oli ihme supuissa (oma henk. koht. inhokki :'D). Mutta tässä muutama:

Välikäynneillä piti tietenkin yrittää napsia noita yksittäisiä heinänkorsia... :'D

Loppuverkoista


Tosiaan tiistaina otettiin myös Eetun kanssa muutamia "yo-kuvia", mutta ilman mekkoa. Eetua ei juuri kuvaus kiinnostanut, mutta saatiin me muutama ihan siedettäväkin!

Kuvausta hieman vaikeutti kaksi muuta kaviokasta kentällä saman aikaisesti, mutta onneksi Eetu osaa pitää huolen, ettei kukaan tule mun lähelle, kun hieman mustasukkainen otus on. ;)  Mutta siis, kuvia..

PS: Totesin, että ne mekkokuvat voi hyvin ottaa keväämmälläkin, sitten kun ei tarvitse ihan paleltua kuoliaaksi. ;)


Edustetaan molemmat :'D♥Sellainen tiistai! Tällä viikolla oli järkyttävät pakkaset, mutta perjantaina päästiin kuitenkin hyppäämään, sillä meillä oli Cinnan estevalmennus! Siitä lisää sitten tulevassa postauksessa.


Oletteko te ottaneet juhlakuvia heppojen kanssa? Millaisia? :D
Insipiraatiota vielä haen niihin mekkokuviin. ;)

4 kommenttia:

 1. Oi ei, ihana tuo Eetun kuva lakki päässä, ihan loistava! :D Eetu on ihan uskottava ylioppilas! Toivotan oikein aurinkoisia kevätpäiviä sinne suuntaan, niin kuvista tulee sitten oikein onnistuneita! :)
  Ja Grandihan näyttää myös oikein kivalle ja rennolle, eikä peltopörinöitäkään näyttäisi liiaksi olleen ;) Hienoa, että se on nyt liikkunut hyvin ja tuntunut kivalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eetulle voi laittaa mitä vaan, eikä se hermostu :D malttoi ihan pysyä paikallaankin hattu päässä ;)
   Grandilla ei ole pörinöitä, todella rauhassa otti tuon höntsäilyn pellolla :D Ja jep! Toivottavasti jatkossakin kulkee kivasti, eikä taas oteta takapakkia kehityksessä.

   Poista
 2. ihania postaus ja kuvat varsinkn! ;)

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.