tiistai 28. maaliskuuta 2017

Hengissä ollaan!

Aurinkoista kevättä sinne ruudun toiselle puolelle♥

Blogia seuranneet onkin varmaan huomanneet, että oon pitänyt pientä taukoa bloggaamisesta, enkä ole juuri koneellakaan kerennyt olla. Bloggaaminen vie paljon aikaa, mutten silti halua välttämättä vain lopettaa blogiani kesken. On ihana lukea vanhoja postauksia (ja nauraa niille :D), ja huomata kehitys ja miten ratsastus on muuttanut mua ihmisenäkin. Sitä on ehkä vaikea selittää, mutta tajuatte jos tajuatte. ;) Mutta mä en olisi tässä ja nyt, tässä elämän tilanteessa, ilman ratsastusta ja tätä blogia. Blogi on vaihtanut nimeä ja osoitetta useampaan kertaan, kuiun jaksan edes muistaa. Mutta mukana se on ollut koko ratsastus"urani" aikana.

Annen kouluvalmennus 23.2.


Haluan kuitenkin vielä pyytää äkkinäistä hiljaisuutta anteeksi. Mutta joka kerta, kun halusin tulla postaamaan, tai edes ilmoittamaan "lyhyestä" tauosta, niin jotain muuta menoa tuli ja en päässyt koneellekaan moniin viikkoihin. Ja sittemmin tuntui vain hassulta tulla päivittämään jotain "taukoa hetken ajan" tai sitten vanhoja postauksia.

Mulle bloggaaminen on ollut rentoa päivittelyä, vähän kuin päiväkirjan pitämistä. Viime vuoden puolella siitä tuli enemmän tai vähemmän suorittamista. Kuvia piti olla - ja tietysti videoita - joka postauksessa. Piti julkaista mahdollisimman pian tapahtumista (kisat, valmennukset, ratsastukset....) ja siitä alkoi tulla pientä stressiä. Oon tän vuoden puolella ratsastellut niin montaa hevosta epäsäännöllisen säännöllisesti Ismon ja Grandin lisäksi, etten enää kerennyt postailla kaikesta - ei sillä, että kuvamateriaaliakaan olisi ollut jokaiselta kerralta. Alkoi jo vähän ärsyttämään koko blogi, kun täytyi postailla. Blogin hiljaiselon aikana en ole oikeastaan käynyt edes lukemassa muidenkaan blogeja enää. Joitain satunnaisia postauksia tietyistä blogeista, mutta ei sen kummempaa.

Oon myös moneen kertaan miettinyt, jos olisi aika jättää bloggaaminen kokonaan ja vain keskittyä omaan elämään. Lopettaa bloggaaminen?!

Ompun valkku 26.3.

Jotenkin ihana huomata, miten hyvältä tuntuu taas kirjoittaa tänne. Mulla olisi hirveästi materiaalia; kuvia, videoita, kerrottavaa ja selitettävää. Mutta kolme kuukautta on pitkä aika pitää blogi hiljaisena. Haluaako kukaan edes niistä vanhoista valmennuksista lukea? Kisojakaan ei ole ollut oikeastaan... Tosin muutamat on nyt tulossa kevään mittaan. Mulla olisi ihan liikaa kerrottavaa, mutta en oikein enää tiedä, haluanko jakaa niin paljoa blogin puolella - varsinkaan, kun jotkut tulevaisuuden asiat ei vielä ole 100% varmoja...

Jos jatkan blogia, aloitetaanko vain tästä hetkestä, vai haluatteko lukea alkuvuoden tapahtumista?


Ismon kanssa vähän itsenäistä jumppailua


Puniksessa voidaan hyvin! Ismon kanssa on palailtu esteidenkin pariin, Grandin kanssa on kouluvalkkuja ja treenattu koulua taas enemmän, Eetun kanssa pääsin maastoon, kenttä alkaa olemaan sula ja hevosilla kevättä rinnassa. Yksi myös poistui joukostamme tänä vuonna, nimittäin Robin-poni. Jälkeen jäi monta surullista ponityttöä, mutta elämä jatkuu. ♥  Vihdoinkin on myös Puniksen kenttä siinä kunnossa, että pian pääsee kunnolla hyppäämään jo siinäkin. 

Gerard Clarken estevalmennus 4.2.

8 kommenttia:

 1. Kyllä mä lukisin mielelläni myös menneistä tapahtumista, tai katselisin edes niitä kuvia tai videoita, joita on kertynyt :) Voisithan sinäkin tehdä sellaisen lyhyen koosteen materiaaleista, niinkuin mä tänään, niin pääset tähän päivään ilman sen suurempia selityksiä menneistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyt kooste voisi olla kiva, jos saan motivaatiota riidellä tuon movie makerin kanssa... :D En osaa päättää, jatkanko vai enkö koko bloggaamista. Hmm...

   Poista
 2. Mun elämä ei jatku :( Mutta asiasta kukkaruukkuun musta ois kiva jos jatkaisit suoraan tästä hetkestä etkä palaisi sinne alkuvuoteen. Etkä muuten varppina saa lopettaa bloggaamista <3
  Love ya ja pidä blogii yllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida<3 Mutta täytyy nyt tosissaan miettiä tätä, kun en edes tiedä mitä syksyllä tulee tapahtumaan.. :/

   Poista
 3. Ei hätää ett ole ainoa tämän ongelman kanssa! Tosi moni muukin on rypenyt nyt alkuvuoden motivaatiopulan kanssa ja täällä ollaankin vietetty aikamoista hiljaiseloa :o
  Mutta oikein hienoa, että teille kuuluu hyvää ja olet nyt pikku hiljaa palailemassa takaisin blogin pariin. Itse tykkään enemmän siitä, että kirjoitetaan ns. uusista jutuista eikä palailla monen kuukauden taakse :D Mutta jos sinusta tuntuu, että jonkun kerran haluat aukaista ja muistat sen vielä niin hyvin niin mikset sitä julkaisisi tänne ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tavallaan en tykkää palata vanhoihin asioihin, ellei niitä muista vielä hyvin (tai ole esim. videota!). Ainakaan pelkkiä teksti-/kuvapostauksia vanhoista en jaksa itse usein lukea. Ja tarkoitan juurikin niitä yli kuukauden takaisia tapahtumia. :) Mutta katsotaan, jotain videotakin mulla on, niin ehkä ne olisi kiva jakaa kuitenkin vielä. Ehkä. Hankalaa :D
   Mutta kiitos kommentista♥!

   Poista
 4. Kiva teksti, ja ihana kuulla teidänkin touhuista pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti jatkat blogia! :) Ihana kuulla teidän menosta :) Motivaatio pula on aika yleistä näihin aikoihin, mutta mieluusti lukisin mitä kaikkea ootte ehtineet tekemään :)

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.