tiistai 2. toukokuuta 2017

I think it's time to say goodbye...

Pitkän harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että lopetan bloggaamisen ainakin joksikin aikaa...

Aloitin bloggaamisen syksyllä 2012, pian sen jälkeen, kun aloitin ratsastuksen Punametsän ratsastuskoululla. Alkuun postaukset olivat ihan järkyttäviä, lyhyitä ja kuvattomia selityksiä ratsastuksista, hoitamisesta ja talleilusta. Sittemmin olen blogin alkutaipaleen postaukset ottanut pois näkyvistä - mutta ne ovat edelleen mulla luonnoksissa muistona.

Bloggaaminen on ollut iso osa elämääni. Tän blogin lisäksi mulla on ollut ties kuinka monta blogia, kuvablogista lifestyleblogiin, heppablogi ja muistaakseni vielä jostain muusta aiheesta. Mutta vain tämä blogi on säilynyt alusta loppuun - vaikka nimi ja osoite on vaihtunut useaankin otteeseen. Muun tyyppisen blogin kirjoittaminen ei vain koskaan tuntunut luontevalta, omalta.


This is where the chapter ends
A new one now begins
Time has come for letting go
The hardest part is when you know
All of these years, when we were here
Are ending, but I'll always remember


Mutta nyt mun on aika jättää hyvästit tälle blogille, sillä en ole yhtään varma heppakuvioistani nyt toistaiseksi, kun Ismokin muutti pois Punametsästä. Monta heppaa olisi "tarjolla", valmentautumiseen ja kisaamiseen, mutta katsotaan, mitä tulevalla kesällä on mulle annettavana. ;)  Vielä en sen tarkemmin osaa heppakuvioista kertoa, kun ovat itsellenikin vielä vähän auki. 

Jatkan joidenkin blogien seurailua, tosin varmaan enimmäkseen snapin ja ig:n puolella. Molempia päivittelen itsekin suht usein, eli jos vielä kiinnostaa seurailla mun menoa, niin lisäilkää snapchatissa tiamikaelaa, instagramissa heppailut team.pelkonen ja oma insta tiapelkonen


Where the water meets the land
There is shifting in the sand
Like the tide that ebbs and flows
Memories will come and go
All of these years, when we were here
Are ending, but I'll always remember


Ensi syksynä suuntaan joko Lappeenrannan suuntaan opiskelemaan, tai mahdollisesti (toivottavasti, mutta tuskin) Helsingin yliopistoon. Opiskelun osalta suunnitelmat ovat jo varmoja, mutta muuten mun elämäni on tällä hetkellä yhtä kaaosta. Toivottavasti tämän kesän aikana kaikki selkenee myös mulle itselleni. :D  

Katsotaan, palaanko joskus tänne bloggauksen pariin, vai oliko tämä tässä. :)  Jätän blogin kuitenkin julkiseksi, jotta voin itsekin palata sitä lukemaan kirjautumatta itse bloggeriin. Tuskin monikaan muu blogia enää palaa selailemaan myöhemmin..

Mutta kiitos kaikille blogiani seuranneille, lukijoille, kommentoijille ja muutenkin kaikille, jotka ootte olleet mukana hyvinä ja huonoinakin hetkinä, tsemppaamassa ja piristämässä päivää ihanilla kommenteilla. Kiitos♥


Now the page is turned
The stories we will write...

4 kommenttia:

 1. ❤ Harmi ku lopetat bloggaugsen mut toivottavasti sun heppakuviot ja muut elämän suunnitelmat toteutuu ;) Never gonna now.
  Mullakkin on tällähetkellä pieni heppaongelma mutra ei siitä sen enempää.

  On ollu ihan parasta lukea sun blogia kiitos tästä ja hyvää jatkoa! ❤

  VastaaPoista
 2. Voi eii! :/ Itselläkin ollut tämmöinen päätös muutaman kerran mielessä, mutta olen itse saanut jotenkin nostettua itseni ylös ja jatkamaan. Sen kyllä olen päättänyt, että jos pakkopullaksi muuttuu niin lopetan heti ! Varmasti olet tätä pitkästi ja hartaasti miettinyt ja tullut oikeaan päätökseen. Vaikka se onkin harmi ettei sinulta enään uusia postauksia tulekaan :(
  Mutta onnea tulevaan ja toivottavasti vielä joskus blogimaailmassa tavataan! :)

  VastaaPoista
 3. Ikävää että lopetat blogin. :( Jos saa kysyä, miksi Ismo lähti pois ? :(
  Hyvää kevättä ja kaikkea hyvää jatkoon, toivotaan että joskus vielä innostut blogin kirjoittamisesta !♥

  VastaaPoista
 4. Harmi että lopetat, sun postauksia oli niin kiva lukea! :(
  No mutta kohti uusia tuulia ja en voi toivottaa sulle kun tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kommentoit! :)

♥ Rakentava kritiikki ja muut positiiviset kommentit on aina tervetulleita!
♥ En tarvitse negatiivista kommenttia ratsastuksestani, käyn valvovan silmän alla ratsastamassa ja korjaamassa virheeni, sinun ei niitä tarvitse minulle kertoa. Asiallisia vinkkejä saa kuitenkin antaa!
♥ Tarkistan jokaisen kommentin ennen julkaisua; ilkeydet ja asiattomat kommentit jäävät julkaisematta.
♥ Postausehdotuksia ja haasteita otetaan vastaan!
♥ Jos jotain jäi mietityttämään, kysy pois! Lupaan vastata parhaani mukaan. :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.